LABORATORI

Frymëzuar nga pasuria e natyrës dhe urtësia mijëvjeçare

Produktet TOI janë nuk përmbajnë Silikone, Parabene, Sulfate Lauryl & Laureth & ne nuk përdorim asnjë ngjyrues.

Ekspertiza

Ne formulojmë dhe krijojmë produktet tona në bashkëpunim të ngushtë mes profesionistëve tanë të kujdesit për bukurinë e flokëve dhe lëkurës dhe ekspertëve në fabrikën e klasit botëror në Zvicër. Kjo është mënyra se si ne vazhdimisht i dorëzojmë produktet me: Funksionalitet superior; Aroma të shkëlqyera; Prejke dhe ndjesi të jashtëzakonshme.

Transparenca

Vetëm përbërësit më të mirë gjejnë rrugën e tyre në krijimet e produkteve TOI Soins Naturels. Ne fokusohemi në sigurimin me përgjegjësi të lëndëve tona të para kryesore dhe sigurojmë standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë që në hapat e parë të zhvillimit të produktit. Duke ju lejuar të përkëdhelni çdo ditë trupin dhe shpirtin tuaj me një kujdes të jashtëzakonshëm.

Pa kompromise

Ne i drejtojmë proceset tona të prodhimit me shumë kujdes nga të gjithë individët e përfshirë. Të gjitha hapat nga korrja e disa prej bimëve alpine më të çmuara Zvicerane deri tek paketimi dhe shpërndarja e produktit përfundimtar janë të kontrolluara nga afër. Çertifikimet e pavarura të cilësisë dhe shërbimit konfirmojnë zotimin tonë për përsosmëri të vazhdueshme dhe pretendimin tonë krenar '100% Prodhim Zviceran'.