CARE & TRUST

Frymëzuar nga pasuria e natyrës dhe urtësia mijëvjeçare

Produktet TOI janë nuk përmbajnë Silikone, Parabene, Sulfate Lauryl & Laureth & ne nuk përdorim asnjë ngjyrues.

toi bottle

Ekspertiza

Ne formulojmë dhe krijojmë produktet tona në bashkëpunim të ngushtë mes profesionistëve tanë të kujdesit për bukurinë e flokëve dhe lëkurës dhe ekspertëve në fabrikën e klasit botëror në Zvicër. Kjo është mënyra se si ne vazhdimisht i dorëzojmë produktet me: Funksionalitet superior; Aroma të shkëlqyera; Prejke dhe ndjesi të jashtëzakonshme.

Pa kompromise

Ne i drejtojmë proceset tona të prodhimit me shumë kujdes nga të gjithë individët e përfshirë. Të gjitha hapat nga korrja e disa prej bimëve alpine më të çmuara Zvicerane deri tek paketimi dhe shpërndarja e produktit përfundimtar janë të kontrolluara nga afër. Çertifikimet e pavarura të cilësisë dhe shërbimit konfirmojnë zotimin tonë për përsosmëri të vazhdueshme dhe pretendimin tonë krenar '100% Prodhim Zviceran'.

Transparenca

Vetëm përbërësit më të mirë gjejnë rrugën e tyre në krijimet e produkteve TOI Soins Naturels. Ne fokusohemi në sigurimin me përgjegjësi të lëndëve tona të para kryesore dhe sigurojmë standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë që në hapat e parë të zhvillimit të produktit. Duke ju lejuar të përkëdhelni çdo ditë trupin dhe shpirtin tuaj me një kujdes të jashtëzakonshëm.

CARE & TRUST

Përbërësit Unikë Organikë & Fairtrade

PËRBËRËSIT UNIKË

Uji i Akullnajave

{ Uji i Akullnajave}

Rehidrim i menjëhershëm dhe i pasur natyrshëm me minerale rigjeneruese, posaçërisht kalium dhe selen. Nga një lartësi prej 3000m mbi nivelin e detit në zemër të Zvicrës , ky ujë i çmuar zbret pikë për pikë filtruar përmes shkëmbinjve dhe gurëve të lashtë. Formon bazën e pastër dhe energjike të kompleksit tonë unik hidratues, duke siguruar një trajtim bukurie zbutës dhe forcues për flokët dhe lëkurën tuaj

Edelweiss

{ lat. Leontopodium alpinum ‘Helvetia’ }

Antioksidant dhe një agjent i fortë mbrojtës, ylli i bardhë fisnik i mbijetesës alpine ju vjen nga lartësi deri në 3000m mbi nivelin e detit. E ekspozuar në anët e shkëmbinjve ndaj erërave të forta, moti i ashpër dhe temperaturat ekstreme të vargmaleve Zvicerane, ka shumë histori mitike përreth kësaj bime dhe të trimave që morën ndjekjen për të mbledhur lulet e pakapshme të bardha në një përpjekje për të provuar veten e tyre.

Linum

{ lat. Linum alpinum }

Antioksidant dhe zbutës, me efekt qetësues për flokët dhe lëkurën e ndjeshme. Një dhuratë e vogël e natyrës me një efekt qetësues, e mbledhur me kujdes për ju në alpet Zvicerane gjatë periudhës së lulëzimit të saj nga Maji deri në Gusht në një lartësi deri në 1700 m mbi nivelin e detit.

Imperatoria

{ lat. Peucedanum ostruthium }

Lagështues, qetësues dhe tonifikues, i famshëm përgjatë Alpeve për këto karakteristika të jashtëzakonshme të larmishme, njerëzit e rajonit Zviceran të Valais po e quajnë këtë bimë alpine me respekt ‘Mbretëresha e bimëve’. Ne e marrim atë për ju nga livadhet malore në lartësi deri në 2000m mbi nivelin e detit dhe sigurohemi që të gjitha vetitë e saj funksionale të transferohen me përpikmëri në të gjitha formulimet tona të kujdesit për bukurinë natyrore.

PËRBËRËSIT KRYESORË

Mjaltë Zvicerane e Pyllit

Ekstrakt i Tërshërës Organike Zvicerane

Ekstrakt Kamomili Zviceran

Gjalpë Shea

Vaj Abisinas

Vaj Argani Organik

Qumësht Blete

Vaj Jojoba Organik

Vaj Macadamia Organik

Deklaratat e së Vërtetës

Klikoni për të lexuar më shumë

100% Prodhim Zviceran

Pa Mizori

Besimi në Organike

Listë e Zezë për Kimikatet

Bio Plastikë