The TOI Ritual

Rituali TOI i Bukurisë së Flokëve

Një udhëzues hap pas hapi për kujdesin e përsosur të bukurisë së flokëve, frymëzuar nga pastërtia dhe fuqia e natyrës zvicerane!
Rituali TOI i Bukurisë së Flokëve është krijuar posaçërisht për flokë të dëmtuar shumë, të ngjyrosur ose të zbardhuar.

HAPI #1

{ Larja dhe pastrimi }

Lagni lëkurën e kokës dhe flokët me ujë të mjaftueshëm të vakët. Dozoni një sasi të monedhës, rreth 4 goditje të pompës, së shamponit tonë TOI SHAMPO HIDRATUES dhe masazhojeni atë me kujdes në lëkurën tuaj të kokës. Lërini përbërësit natyralë të TOI – siç janë Uji i Akullnajave dhe bimët Organike nga alpet Zvicerane – të ushtrojnë fuqinë e tyre pastruese dhe rigjeneruese! Përsëritni hapin e larjes dhe pastrimit, sipas dëshirës suaj. Më e rëndësishmja, shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët për të shmangur ndonjë grumbullim të produktit në flokët tuaj, pastaj shtrydhni butësisht ujin e tepërt para se të thani butë flokët tuaja.

HAPI #2

{ Ushqyerja e flokëve }

Vendosni maskën TOI MASKË INTENSIVE E FLOKËVE me një brushë flokësh me kujdes nga mesi i gjatësisë deri tek skajet e flokëve tuaj të tharë butësisht. Butësisht përdorni një krehër me dhëmbë të gjerë për të shpërndarë në mënyrë të përsosur maskën intensive të flokëve dhe për të zgjidhur flokët tuaj. Përdredhni dhe mbështillni gjatësitë për një efekt të thellë ushqyes. Lëreni natyrën – që vjen në këtë produkt ekskluziv në formën e përbërësve të tillë si Mjalti Pyjor Zviceran, Proteinat e Mëndafshit dhe Qumështi i Bletëve – të bëjë mrekullinë e saj, ndërsa ju relaksoheni dhe rigjeneroheni për 15-20 minuta. Më pas shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët për të shmangur ndonjë grumbullim produkti në flokët tuaj, shtrydhni butësisht ujin e tepërt dhe thajini butësisht flokët.

Përsëriteni këtë trajtim të pasur, të thellë ushqyes një ose dy herë në javë, në varësi të kokës, gjendjes së flokëve dhe natyrisht, kohës në dispozicion.

HAPI #3

{ Kondicionimi }

Dozoni një sasi në madhësi të monedhës, rreth 4 goditje me pompë, së TOI KONDICIONER HIDRATUES, përziejeni atë me pak ujë në duart tuaja dhe aplikoni kondicionerin me kujdes nga gjatësia e mesit deri tek fundi i flokëve tuaj të tharë butësisht. Butësisht përdorni një krehër me dhëmbë të gjerë për të shpërndarë në mënyrë të përsosur kondicionerin dhe për të zgjidhur flokët tuaj. Përdredhni dhe mbështillni gjatësitë dhe i lini të pushojnë për 2-4 minuta. Hapi i kondicionimit – i përforcuar me Gjalpë Shea dhe vaj Organik Argani – e mishëron mirësinë e natyrës Zvicerane me flokët tuaj dhe natyrshëm rikthen trupin dhe kërcimin e tyre. Shpëlajeni më pas tërësisht me ujë të vakët për të shmangur ndonjë grumbullim të produktit në flokët tuaj, pastaj shtrydhni butësisht ujin e tepërt dhe thajini butë flokët.

HAPI #4

{ Beauty Boost & Styling }

Kombinimi i veçantë i vajrave Abisini, Macadamia, Jojoba & Argan, i pasuruar me Gjalpë Shea, e bëjnë këtë serum të jashtëzakonshëm të pasur me fuqi bukurie!

Dozoni vetëm disa pika të TOI SERUM LUSTRUES PËR BUKURINË E FLOKËVE – 4-6 pika për aplikim zakonisht janë të mjaftueshme – në dorën tuaj, shpërndajeni në mënyrë të barabartë në duar dhe aplikojeni në flokët tuaj të lagur minimalisht ose të thatë. Përqendrohuni posaçërisht në zonat me thatësi të shtuar, të cilat mund të gjenden nga gjatësia e mesit deri tek majat e flokëve.

Lëreni dhe stilojeni me produktin tuaj të stilit të preferuar, ose thjesht mbajeni atë duke përfaqësuar natyrshëm personalitetin tuaj unik!

 

 

Për informimin tuaj: Hapi 2 mund të hiqet, nëse flokët tuaja nuk janë shumë të stresuara ose të thata.