RRETH TOI

Të angazhuar për një Planet më të mirë

Frymëzuar nga pasuria e Natyrës & urtësia Mijëvjeçare

Një përvojë e bukurisë alpine zvicerane - Në TOI ne përsosim pasurinë e natyrës dhe urtësinë mijëvjeçare, të zhvilluar dhe të mbrojtur nga afër për mijëra vjet dhe breza të tërë njerëzish. Me shkencë moderne ne krijojmë produkte të jashtëzakonshme për shëndetin rigjenerues të kokës dhe për të siguruar bukurinë afatgjatë ndividuale të flokëve.

Të angazhuar për një Planet më të mirë

Personale & Qëllimshme - Konsumatorët janë gjithnjë e më të intriguar dhe besnikë ndaj përvojave të produkteve dhe shërbimeve që përmbushin pritjet e tyre drejt qëllimit. Për të mbetur një lojtar i rëndësishëm i tregut në planin afatgjatë, TOI vepron me përgjegjësi dhe strategjia jonë e biznesit përqafon vërtet faktorët mjedisorë dhe socialë në nivel lokal dhe global.

RRETH TOI

Themeluesit

Beat Stettler

{ Inovacion; Autenticitet; Cilësi }

Është besimi im i sinqertë, që ne duhet të bëjmë biznes në një mënyrë shumë më gjithëpërfshirëse. Duke e bërë ekosistemin tonë dhe aspektet e kapitalit natyror dhe shoqëror një pjesë thelbësore e çdo strategjie të suksesshme biznesi.

Si një profesionist inovativ dhe kreativ i Cilësisë & Qëndrueshmërisë, unë kam kaluar 20 vitet e fundit duke siguruar përvoja të produkteve me cilësi të lartë dhe kënaqësinë e konsumatorit në role dhe kompani të ndryshme në industrinë e FMCG në të gjithë globin. Transparenca dhe besueshmëria janë vlerat kryesore për mua, privatisht dhe si partner në mjedisin e biznesit.

Mike Aziri

{ Bukuri & Mirëqenie; Modë; Diversitet }

I fascinuar nga hiri i jetës, modës dhe stilit të jetës bashkëkohor, vendosa të përkushtohem në karrierën time profesionale duke ndihmuar në maksimizimin e bukurisë dhe mirëqenies së njerëzve që më rrethojnë.

Pas më shumë se 10 viteve emocionuese në industrinë e kujdesit të flokëve - duke punuar në sallone të ndryshme të njohura në të gjithë Evropën dhe duke kaluar akademitë në Paris dhe Milano - Unë jam një sipërmarrës i pavarur i bukurisë për 6 vjet tani. Integriteti dhe respekti për diversitetin, së bashku me dashurinë për familjen time janë vlera thelbësore që unë të jetoj pasionin tim çdo ditë.