A JANË PRODUKTET TUAJA TË FORMULUARA DHE TË PRODHUARA EKSKLUZIVISHT NË ZVICËR?

Po. Ne jemi shumë krenarë për produktet që mbajnë një markë tregtare që siguron ‘100% prodhim Zviceran’ dhe është një nga diferencuesit tanë të dallueshëm në tregun global dhe për kënaqësinë tuaj të plotë.

SI SIGUROHENI QË PRODUKTET TUAJA TË ARRIJNË FUNKSIONALITET SUPERIOR?

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë dhe ekspertë për kujdesin e flokëve dhe lëkurës dhe së bashku me një ekip të specializuar, duke u kujdesur nga përbërësit, formulimi i produktit deri te prodhimi, ne investojmë vetëm në produkte që krijojnë një efekt WOW tek klientët dhe konsumatorët tonë.

PREJ NGA VIJNË PËRBËRËSIT TUAJ KRYESORË?

Përbërësit unikë të përdorur në të gjitha formulimet tona të kujdesit për flokët janë me origjinë të pastër Zvicerane. Secili prej tyre sjell atribute specifike të cilësisë nga malet Zvicerane në produktet tona dhe prandaj ato janë një pjesë e rëndësishme e sekretit tonë të suksesit.
Zbuloni më shumë këtu

A JANË TË GJITHË PËRBËRËSIT TUAJ ME CILËSI ORGANIKE?

Një pjesë e rëndësishme e përbërësve të përdorur në formulimet e produkteve tona janë me origjinë organike të çertifikuar. Përmes menaxhimit të përpiktë të furnizuesve dhe sistemit të çertifikuar të Menaxhimit të Cilësisë ne sigurojmë që vetëm përbërësit me cilësinë më të mirë të përdoren për produktet tuaja.

ÇFARË LLOJE TË MATERIALEVE TË PAKETIMIT PËRDORNI?

Për të gjitha llojet e produkteve që mund të përdorni direkt në dush ose banjë, ne këmbëngulim të përdorim bio-plastikë, të prodhuar nga burime jo-fosile. Kjo siguron që të mos dëmtoni veten në rast se një produkt rrëshqet dhe bie.
Për më tepër, dhe kudo që të jetë e mundur ne përdorim paketim qelqi, kjo si mbrojtja më e mirë e produkteve tona PURE SWISS LUXURY.
Të gjitha paketimet mund të futen në koleksionet ekzistuese të riciklimit.