RRETH TOI

Lindur në sallonin e flokëve, përkushtuar për një Planet më të mirë

Në TOI takoni specialistë si për Kujdesin për Bukurinë e Flokëve ashtu edhe ekspertë për Qëndrueshmërinë

Ekspertiza jonë
në shërbimin tuaj

Në TOI ne fisnikërojmë pasurinë e natyrës dhe njohuritë mijëravjeçare, të zhvilluara dhe të ruajtura ndër breza. Me shkencën dhe teknologjinë më të fundit, ne krijojmë produkte të jashtëzakonshme për shëndetin rigjenerues të kokës dhe për bukurinë individuale dhe afatgjatë të flokëve.

Pas më shumë se 15 viteve përvojë emocionuese në industrinë e kujdesit të flokëve - duke punuar në sallone të ndryshme prestigjioze në të gjithë Evropën dhe duke diplomuar nga akademitë në Paris dhe Milano - ekipi ynë kujdeset që kjo njohuri rreth nevojave tuaja të bukurisë së flokëve të merret parasysh në të gjitha proceset e zhvillimit dhe aplikimit të produktit.

Besueshmëria
në qendër

TOI, një markë që lindi në sallonin e flokëve, ka ambiciet më të larta kur bëhet fjalë për të punuar për një Planet më të mirë.

Zvicra është shtëpia jonë e mrekullueshme dhe vërtetësia e vlerave të mirënjohura zvicerane si besueshmëria dhe përsosmëria në cilësi, është thelbësore në punën tonë të përditshme. Ne përpiqemi të kemi një ndikim pozitiv, qoftë përmes formulimeve më të pastra dhe më natyrale të produkteve, promovimit të biodiversitetit dhe e fundit, por jo më pak e rëndësishmja, përmes paketimit më të qëndrueshëm.